Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Nieuws

Boerderijterras D’r Binneplei heeft haar deuren geopend tijdens de paasdagen van dit jaar. Het terras is gelegen aan de rand van de Brunssumerheide in Heerlen. Jeanine is een jonge meid van 20 jaar die haar droom heeft gerealiseerd, een eigen ‘boerderij’ terras! Niet alleen is het bijzonder dat dit terras gelegen is op de binnenplaats van een oude carré boerderij maar ook dat de oude ‘din’ van de boerderij helemaal bekleed is met hout.

Lees meer

Met de Cafitesse Excellence Compact Black kunt u samen met uw collega’s en klanten genieten van heerlijke, zwarte koffie. Het moderne design is geïnspireerd op onze Cafitesse Excellence en past op elke werkplek. Een goede keuze als u op zoek bent naar een snelle, compacte koffiemachine.

Lees meer

Tijdens de Back to Work weken kan uw voordeel op een professionele koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts Professional oplopen tot wel 40% korting!
Bij FOOX vindt u niet alleen een koffieautomaat, maar ook een koffiebeleving. U heeft keuze uit koffiemachines in veel soorten en maten. Wilt u leasen, huren of kopen? Of neem de koffiemachine gewoon vrijblijvend op proef. Wij denken graag met u mee.

Lees meer

Met welke themapakketten of kerstpakketten verwennen Nederlandse werkgevers hun medewerkers anno 2017? FOOX heeft voor u een overzicht! Waarom klanten kiezen voor FOOX? FOOX is een Groothandelsorganisatie met zeven vestigingen door heel Nederland. Een gevestigde naam met ruim een miljard omzet. U bent van harte welkom in onze kerstpakkettenshowroom te Franeker.

Lees meer

De Bourgondiër Hulst: 'Alles op de bowlingbaan is hier gelijkvloers. We hebben geen opstapjes. Je rijdt met een rolstoel hier zo de baan op. Er is werkelijk aan alles gedacht'. Edwin Verstraete, eigenaar van de Bourgondiër is sinds afgelopen jaar klant bij de FOOX Groothandel De Smet en dit naar grote tevredenheid.

Lees meer

Marjan Smid en Iris Woudsma zijn per 1 april 2017 de eigenaren van tankshop `t Kuunders kwartiertje' in Kuinre. Beide dames komen uit Kuinre en werkten al geruime tijd in de tankshop. Na de overname is er verbouwd en is er een mooie broodjescorner ingekomen. Met hulp van FOOX vertegenwoordiger Aldert Riewald is de tankshop opnieuw ingericht.

Lees meer

FOOX is hoofdsponsor van de Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior 2017: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de gang naast de kleedkamers en op het veld. De Bob de Kuyper Stadium FunRun Excelsior is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers.

Lees meer

FOOX, één van de gróótste kerstpakketten aanbieders van Nederland. FOOX is een toonaangevend bedrijf in kerstpakketten & wijnen. Met onze ruime ervaring in de Food én Non-Food branche kunnen wij ieder jaar opnieuw de beste invulling aan de mooiste kerstpakketten geven. Bij ons bent u dus verzekerd van een mooi kerstpakket en een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer

Tijdens de Hot Summer Deals kan uw voordeel op een professionele koffiemachine van Jacobs Douwe Egberts Professional oplopen tot wel 40% korting! Bij ons vindt u niet alleen een koffieautomaat, maar ook een koffiebeleving. U heeft keuze uit koffiemachines in veel soorten en maten.

Lees meer

Zet nu uw FOOX punten om in authentiek Spaans aardewerk. Spaar voor een unieke, handgemaakte tapasset. De zonnige, met de hand beschilderde schaaltjes en borden zijn perfect voor een gezellige borrel of lekker tapasavondje. Bestel vandaag nog de complete set.

Lees meer

Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks