Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Wijnen

Drankenhandel Hooisma is een groothandel met een bijzonder assortiment wijnen en gedistilleerd. Dit assortiment wordt deskundig ondersteund door Piet Hooisma en zijn team. 

De passie van Drankenhandel Hooisma ligt in de wijnen en bijzonder gedistilleerd. Wijnen uit de gehele wereld, whisky, cognac, armagnac, calvados, wodka’s en rum vormen de basis van ons assortiment. 

Iedere druif heeft zijn eigen kenmerken, die voor een groot gedeelte het smaakprofiel van de wijn bepalen. Een witte wijn gemaakt van Sauvignon Blanc geeft vaak frisse wijnen met groene tonen en een Pinot Gris geeft wijnen met een fijn aroma en subtiele zuren. En een rode wijn van Pinot Noir geeft lichtere en fruitigere wijnen dan een rode wijn van Cabernet Sauvignon. Natuurlijk spelen het terroir en de wijnmaker ook een grote rol, maar de basis blijft het druivenras!

Vaak heeft u voorkeur voor wijnen uit een bepaald land, omdat bijvoorbeeld de stijl of druivenrassen u aanspreken. Informeer eens naar het ruime assortiment wijnen van Drankenhandel Hooisma. 

Interesse? Neem contact op met de klantenservice van Drankenhandel Hooisma.
Pinot Noir
Chardonnay
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux