Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Vruchtensappen

Appelsientje sinaasappelsap is 100% puur sap van de lekkerste zongerijpte sinaasappels. Handgeplukt en binnen 24 uur geperst. Appelsientje sinaasappel is net zoals bij andere vruchtensappen van nature rijk aan vitamine C. Voor de houdbaarheid alleen even kort verhit en dus ook zonder conserveringsmiddelen. Met Appelsientje kun je 100% genieten van het beste zongerijpte fruit. En daar heb je geen toegevoegd suiker voor nodig. Ook geen conserveringsmiddelen, want onze producten worden alleen even kort verhit (gepasteuriseerd) voor houdbaarheid. Zo drink je niet alleen het beste, maar ook het lekkerste.

Het voedingscentrum adviseert elke dag 200 gram groenten en 2 stuks fruit te eten. We weten dat het niet altijd even gemakkelijk is om dit ook echt elke dag te doen. Gemiddeld eten we in Nederland namelijk iets meer dan 1 portie fruit per dag. Maar wist je dat een glas 100% puur sap met het groene Vinkje ook meetelt als 1 portie fruit? Zo is Appelsientje dus een bewuste keuze.

Vruchtensappen van Hero, Royal Club, Punica, Appelsientje, Maaza en Capri Sun zijn bij Drankenhandel Hooisma verkrijgbaar. Door vruchtensappen in uw schap te presenteren wordt aan uw bedrijf een extra impuls gegeven. Vruchtensappen zijn onmisbaar in de verspresentatie van uw bedrijfskantine of convenience store. Interesse in mineraalwater van Drankenhandel Hooisma? Neem contact op met onze klantenservice of maak een afspraak met een verkoopsadviseur!
Maaza
Capri Sun
Royal Club
Punica
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux