Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Uitstraling en beleving gouden koppel samenwerking Wildlands en Jaap Breman

Wie een dagje in Nederland op expeditie wil en oog in oog wil staan met wilde dieren, gaat naar Wildlands in Emmen. Wie door de Adventure Zoo loopt en z’n facilitaire bril opzet, ziet dat het gloednieuwe park het facility management pico bello geregeld heeft. “Van de nieuwe dispensers in de toiletten tot het complete schoonmaakonderhoud van het park, de uitstraling van het personeel met een WorkxBelt met hun tools tot het schoonhouden van de natuurlijke leefomgeving van de dieren; we zorgen voor alles”, vertelt Douwe Rienstra, vestigingsmanager van Schoonmaakgroothandel Jaap Breman. Dat ook de groep schoonmakers in een belevingswereld werkt en rondkijkt, weet Kim Klein, coördinator schoonmaak van Wildlands.Sinds 25 maart kan het: in Nederland in één dag op wereldexpeditie. In Wildlands Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. “Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Wildlands is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur”, aldus introduceert Wildlands zichzelf. Dat het een bijzonder park is, mag de opening door Koning Willem-Alexander onderstrepen.
Kim Klein is coördinator schoonmaak bij Wildlands en maakte de metamorfose van Dierenpark Emmen naar Wildlands mee: “Het is ongelooflijk wat hier in 2,5 jaar tijd is gerealiseerd. Ik weet nog goed dat we per truck een rondleiding over het terrein kregen met uitleg over de plannen voor dit belevingspark. En nu is het er!”

In Wildlands vindt de bezoeker geen kooien, want de dieren leven in habitats, ingericht zoals de natuurlijke leefomgeving van de dieren eruit ziet  Die habitats moeten uiteraard ook schoongemaakt worden, evenals het park, de gebouwen en de 21 horecalocaties. Het schoonmaakteam onderhoudt alle gebouwen, zoals toiletruimten, voor de 1,3 miljoen verwachte bezoekers, en het kantoor met circa 50 medewerkers. “Recent is het Atlastheater voor zakelijke bijeenkomsten en events geopend, met zeven zalen, een restaurant en een café. Alleen de 21 kleedkamers is al een hele klus voor ons schoonmaakteam.”
Op het moment dat we Kim spreken, telt het schoonmaakteam ruim dertig medewerkers. Maar dat aantal gaat uitbreiden, want Wildlands is nog niet uitgebouwd, -gedacht en -gegroeid. “Het is fijn werken in een moderne omgeving en met moderne middelen en materialen”, weet Klein.

Alle schoonmaakgerelateerde producten en hulpmiddelen worden geleverd door Schoonmaakgroothandel Jaap Breman. Kim Klein over deze leverancierskeuze: “We ontvingen veel aanvragen van leveranciers, maar hebben er slechts vier uitgenodigd voor een presentatie. Jaap Breman kwam in één klap bovenaan door  hun praktische aanpak in de presentatie, de gepresenteerde producten, logistieke kracht en de uitstraling. Jaap Breman was direct onze favoriet. ‘Dat is wat we willen’, zeiden we als collega’s tegen elkaar.”
Douwe Rienstra, vestigingsmanager van Schoonmaakgroothandel Jaap Breman in Hoogeveen, is terecht trots en verheugd met de samenwerking en gunning: “We zijn selectief in onze keuze van de fabrikanten waarmee we samenwerken, en hebben ons uiteraard geconformeerd aan de voorwaarden van Wildlands. Van het presenteren van de C2C-dispensers van Satino Black tot het machinepark van Cleanfix met onder meer een reeks Cleanfix RA 505 IBCT-machines en de sterke chemielijnen en -systemen van Ecolab; alles viel op z’n plek. Afgezien van de uitstraling en het gebruiksgemak hebben al deze fabrikanten ook  duurzaamheid in de genen. Net als Wildlands. Dus ook daarin vonden we elkaar.”

Om een indruk te geven van de omvang van Wildlands en de samenwerking met Schoonmaakgroothandel Jaap Breman: in de ruim 120 toiletten, horecaruimten en de diverse gebouwen hangen inmiddels al ruim 2100 dispensers. Hoe houd je deze  bevoorrading ‘in control’?  Klein:  “Ons facilitair centrum houdt de voorraad van alle schoonmaakmiddelen en materialen in de gaten en bestelt, via het online systeem met één druk op de knop.” Jaap Breman/FOOX staat bekend om zijn een ijzersterke logistiek: “Elke plek in Nederland waar onze klanten gevestigd zijn, kunnen we ze binnen drie kwartier bereiken. En de ene dag besteld, is veelal de andere dag geleverd”, bevestigt Rienstra. Kim Klein tot slot: “Het is voor ons zo anders in deze nieuwe omgeving met moderne technieken, materialen en middelen te werken. Samen met Schoonmaakgroothandel Jaap Breman is dit voor onze de perfecte match.”
 

 
Bron : Schoonmaakjournaal, 16 juni 2016
Externe link : www.schoonmaakjournaal.nl/contracten/uitstraling-en-beleving-gouden-koppel-samenwerking-wildlands-en-jaap-breman/
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux