Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

In de spotlight: Voetbalclub Olympia ’18 in BoxmeerFOOX | Groothandel Zuid Nederland heeft sinds jaar en dag een nauwe band met Voetbalclub Olympia ’18 Boxmeer. Olympia’18 is een vereniging met een rijke historie en met veel leden die heel betrokken zijn bij het verenigingsleven.

In het begin betrof het nog een beperkt assortiment doch door de steeds verdere, intensievere, samenwerking met FOOX | Zuid Nederland werd deze uiteindelijk totaal leverancier bij Olympia ’18. Zo werden de sanitaire ruimtes voorzien van dispensers t.b.v. toiletpapier, handdoekjes en zeep. Vervolgens werd de koffievoorziening aangepakt, hiermee kon Voetbalclub Olympia ’18 niet alleen hun eigen mensen, maar óók hun gasten voorzien van een kwalitatief kopje koffie. Tot slot werd het horeca gedeelte onder handen genomen. Kwaliteit stond voorop, de PET flessen verdwenen en werden vervangen door glazen flesjes. De grootste verandering was het schenken van bier. Na gesprekken met diverse brouwerijen viel uiteindelijk de keuze op het premium bier van Warsteiner. Van tap tot glas, altijd perfect gepresenteerd. Tot op heden geniet Olympia ’18 nog altijd van de producten van Warsteiner. 

Buiten het invullen van bovenstaande zaken levert FOOX ook alles m.b.t. evenementen. Van frietwagen, ijskar, tapwagen tot extra koffiepunten; geen probleem. Mede door de adviserende rol van FOOX lopen evenementen vlekkeloos.

FOOX | Groothandel Zuid Nederland sponsorde al geruime tijd via Businessclub Vrienden van Olympia. Maar uiteindelijk, als kers op de taart, vond er een algemene sponsorovereenkomst plaats. Van borden, ballen en vlaggen tot het logo op de deuren bij de sanitaire voorzieningen. Een samenwerking waar beide partijen bijzonder trots op zijn!
 
Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux