Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Autobedrijf M. de Koning

Autobedrijf M. de Koning is een familiebedrijf sinds 1964, zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van Volkswagen en Audi. De Koning is gevestigd in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Deze showrooms en werkplaatsen worden al jaren bevoorraad door FOOX West Waddinxveen.

Bij de vestiging in Krimpen aan den IJssel is ook een Avia tankstation. Deze wordt al tientallen jaren door FOOX West bevoorraad  met rookwaren, zoetwaren, frisdranken, ijs, autogebonden en schoonmaak artikelen. De relatie is destijds ontstaan door loyaliteit aan de plaatselijke ondernemers. FOOX en autobedrijf de Koning deden onderling veel zaken. Door de destijds opgebouwde relatie met Kees Stok, verkoopadviseur FOOX West,  is na de verhuizing naar Waddinxveen de loyaliteit aan FOOX gebleven.

Het meeste contact loopt met de servicemedewerkers in de shop, in samenspraak met Kees worden nieuwe producten uitgeprobeerd, acties bedacht en producten uit de folder besteld. De medewerkers hebben hier alle vrijheid in om de keuzes te maken die de shop ten goede komt.
Ook de rapportage geeft een goed zicht op de shop en heeft toegevoegde waarde voor de sturing van de shop. 

De toegevoegde waarde van FOOX voor Avia de Koning is het persoonlijke contact, regelmatige bezoeken, het meedenken met de shop en voor alles (ook de autobedrijven) 1 aanspreekpunt!


 
Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux