Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Mineraalwater

Spa Reine is een natuurlijk mineraalwater dat in de Venen, een natuurgebied in de Belgische Ardennen, uit ondergrondse bronnen gewonnen wordt. Door de bijzondere bodem en een natuurlijk filteringproces van jaren heeft Spa Reine een unieke samenstelling.

Bar-Le-Duc is natuurlijk mineraalwater dat van nature mineraalarm is en dus geschikt voor een zoutarm dieet. Neutraal van karakter: pH 7,6Omdat Bar-le-Duc laag mineraalhoudend is kan het door iedereen gedronken worden en is het tevens zeer geschikt voor de bereiding van babyvoeding.

Van een Eden Springs Watercooler mag u méér verwachten! Met een mySpring watercooler heeft u een ideale watercooler voor thuis, kantoor of onderweg. U hebt altijd heerlijk fris en koud bronwater binnen handbereik. U kunt een mySpring watercooler per maand huren op een contractduur van 1 jaar. Service en onderhoud inbegrepen. Voor ieder interieur is er een passende kleur! U kunt kiezen uit zwart, wit en grijs.

Natuurlijk mineraalwater als Spa Reine, Bru, Chaudfontaine én Bar-le-duc zijn bij Drankenhandel Hooisma verkrijgbaar.  Door een breed assortiment mineraalwater aan uw klanten te presenteren wordt aan uw bedrijf een extra impuls gegeven. Mineraalwater is onmisbaar in het assortiment van uw horecagelegenheid of convenience store. Interesse in mineraalwater van Drankenhandel Hooisma? Neem contact op met onze klantenservice of maak een afspraak met een verkoopsadviseur!
Bru Mineraalwater
Chaudfontaine
Actiefolders
Actiefolders

Lees meer

Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux