Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Melkdranken

Chocomel de enige èchte: Chocomel is al meer dan 75 jaar een begrip in Nederland. De romige, smaakvolle chocolademelk van Chocomel is voor velen de enige echte. Het merk neemt dan ook een belangrijke plaats in in de retail en out-of-homekanalen.

Chocomel is UTZ gecertificeerd en goedgekeurd door FSC. Dit betekent dat de verpakkingen van onze chocolademelk oorspronkelijk uit verantwoord beheerde bossen komen. Daarnaast valt Chocomel ook onder het FSC Recycled Label. De verpakkingen zijn gemaakt van minimaal 85% post-consumer gerecycled materiaal: dat is afvalmateriaal ontstaan na gebruik. Chocomel, een pak van je hart! UTZ Certified is een keurmerk voor eerlijke handel en heeft als doel duurzame landbouw tot de norm te maken. UTZ Certified heeft oog voor mens en milieu. Verantwoord genieten dus!

Onder melkproducten worden alle producten verstaan die met melk zijn bereid. U moet hierbij denken aan de drinkyogurt en de chocomelk. Melkproducten als EMMI Càffe Latte, Yogho Yogho, Chocomel en Optimel zijn bij Drankenhandel Hooisma verkrijgbaar. Ook koffiemelk zit in het pakket van Hooisma. Door melkdranken in uw schap te presenteren wordt aan uw bedrijf een extra impuls gegeven. Melkdranken zijn onmisbaar in de verspresentatie van uw bedrijfskantine of convenience store. Drankenhandel Hooisma is goed op de hoogte  van de laatste trends en hypes om in te spelen op die snel veranderende behoefte van uw klanten.
Fristi
Chocomel
Optimel
Optimel

Lees meer

Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux