Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Likeuren

Likeur is een soort sterkedrank, die vaak zoet van smaak is en om en nabij de 20% alcohol bevat hoewel het alcoholpercentage van sommige soorten likeuren tot 71% kan oplopen. Likeuren worden gebruikt als digestief bij de koffie en als ingrediënt in cocktails en longdrinks.

Voor alle likeuren geldt een minimum alcoholgehalte van 15 procent en een minimale hoeveelheid suiker van 100 gram per liter. Een likeur is altijd gemaakt van gedestilleerd water gecombineerd met een vorm van alcohol zoals zoals whisky of brandewijn, suiker en smaakstoffen. Soms geven de smaakstoffen ook de kleur aan de likeur.

Bij Drankenhandel Hooisma is een breed assortiment van likeuren verkrijgbaar. Merken als Isolabela, Tia Maria, Sourz, Aperol, Malibu, Hooghoudt, Bols en De Kuiper ontbreken niet in ons assortiment. Daarnaast leveren wij moderne party- en mixdrankjes, jenever, whisky, gin en tequila. Met regelmaat wordt ons assortiment verder uitgebreid met nieuwe soorten en merken.

Likeuren geven u mogelijkheden om uw klanten te verrassen en hun bezoek aan uw zaak een extra impuls te geven. De ontwikkelingen in het assortiment likeuren volgen elkaar snel op, net als de wensen van uw gasten. Drankenhandel Hooisma is goed op de hoogte van de laatste trends en hypes om in te spelen op die snel veranderende behoefte van uw klanten.
Aperol
Tia Maria
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux