Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Informatie

Drankenhandel Hooisma is in 1950 opgericht als slijterij en is in de loop der jaren gegroeid tot een organisatie met ca. 10 vaste medewerkers. De directie bestaat sinds 1996 uit Piet-en Nico Hooisma. De korte lijnen en het volledig eigen beheer van de logistiek, bieden u een moderne - en flexibele dienstverlening met een goede service. Dagelijks vinden er leveringen plaats door heel Friesland. Onze medewerkers zijn betrokken, ervaren en goed opgeleid. Dit stelt ons in staat perfect toegesneden produkten te leveren. We zijn sinds vele jaren een "Erkend Leerbedrijf Transport & Logistiek", wat inhoudt dat er doorgaans 2 leerlingen werkzaam zijn binnen ons bedrijf. Door een gedegen -en beproefde werkwijze wordt het aantal pickfouten tot een minimum gereduceerd. En daar zijn we best trots op. Verlangt u deskundigheid, maatwerk, flexibiliteit en een uitstekende service van uw leverancier? Neem dan nú contact op met een van onze medewerkers. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over uw mogelijkheiden tot samenwerking met Drankenhandel Hooisma.

Met gepaste trots voeren we het agentschap van Grolsch, wat inhoudt dat er een intensieve samenwerking is met Grolsch op velerlei gebieden. Producten die niet in het kernassortiment zijn opgenomen, kunnen we meestal voor u bestellen en worden dan zo spoedig mogelijk geleverd. Mede door onze zelfstandigheid kunt u bijvoorbeeld kiezen uit wijnen van minimaal drie importeurs, frisdrank van de bekende A merken etc. We hanteren met nadruk géén minimum afname en bijna alle gedistilleerde dranken en wijnen zijn per fles te bestellen. In overleg is er veel mogelijk wat betreft promomaterialen.
Actiefolders
Actiefolders

Lees meer

Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux