Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Home

Bols Genever
Red Bull
Drankenhandel Hooisma
Drankenhandel Hooisma is een middelgrote drankengroothandel welke levert aan horeca, bedrijven en instellingen. Wij willen u graag kennis laten maken met ons bedrijf en onze hoge servicegraad. Maak eens een afspraak met een verkoopadviseur en wellicht is dat het begin van een jarenlange samenwerking.

Drankenhandel Hooisma verzorgt elk feest, groot en klein. Wij hebben alle professionaliteit in huis om er een gebeurtenis van te maken. Van materiaal tot opbouw: Drankenhandel Hooisma staat garant voor een evenement waarvoor uw gasten terugkomen.

De medewerkers van Hooisma dienen u graag van wijnadvies. Bijvoorbeeld tijdens een geheel verzorgde wijnproeverij bij u aan huis. Op het gebied van huiswijnen is er volop keuze. Ook uw wijnkaart kunnen wij volledig verzorgen. Interesse? Neem snel contact met ons op met onze klantenservice voor een afspraak met een verkoopadviseur.
Contact
Drankenhandel Hooisma
Edisonstraat 14
8801 PN Franeker

T. 0517 - 41 23 34
F. 0517 - 41 74 60
E. info@hooisma.nl

BTW NL808576167B01
KvK 01014806
Actiefolders
Actiefolders

Lees meer

Pinot Noir
Fanta Orange
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux