Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Evenementen

Drankenhandel Hooisma verzorgt elk feest, groot en klein. Wij hebben alle professionaliteit in huis om er een gebeurtenis van te maken. Van materiaal tot opbouw: Drankenhandel Hooisma staat garant voor een evenement waarvoor uw gasten terugkomen.

Organiseer je een groot evenement of feest, waar je veel aanwezigen verwacht die bier drinken? Dan is het een goed idee om een biertapwagen van Hooisma te huren. Er hoeft weinig opgebouwd te worden, binnen een aantal minuten kan de tapwagen worden gebruikt.

Een uitstekende aanvulling voor ieder feest of evenement is een grote bartafel met een Grolsch uitstraling. Dankzij het lichte materiaal en de mogelijkheid tot inklappen zijn ze eenvoudig te vervoeren. Tijdens een evenement of feest en wilt een koelkast huren? Wij zorgen voor de levering van de koelkast en de benodigde dranken! U maakt gebruik van uitstekende apparatuur, eventueel in combinatie met bijvoorbeeld een bartafel. Een koelaanhangwagen huren en op locatie laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkgheden: We sluiten de koelaanhangwagen voor u aan en halen deze dan ook terug op. We helpen graag mee uw evenement tot een succes te maken!

Binnenkort een evenement of feest? Neem snel contact met ons op met onze klantenservice voor een afspraak met een verkoopadviseur.
Mede mogelijk gemaakt door onze partner Grolsch
Heineken
Fanta Orange
Maaza
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux