Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX | Zuid-Nederland BV

Voor de regio Limburg / Zuid-Oost Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Verkoopadviseur Grootverbruik (FT / PT)

Als Verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor acquisitie en relatiemanagement binnen de klantgroep Grootverbruik (GVB) in de regio. Deze klantgroep bestaat uit bedrijven, instellingen en leisure. Je stemt je werkzaamheden af en valt onder de verantwoordelijkheid van de vestigingsdirecteur. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng.

Lees meer

FOOX | Willie Robben

Voor onze vestiging in 's- Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Logistiek Medewerker FOOX | Willie Robben

Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en inruimen (bulk en pick) van goederen (inbound); het picken, packen en controleren van gepickte orders; het sorteren en gereedzetten van gecontroleerde orders (outbound); het laden en lossen van bussen en vrachtwagens; het opruimen en schoonhouden van de werkplek en het magazijn; alle verdere voorkomende werkzaamheden binnen logistiek; het uitvoeren van de distributiehandelingen; laden vervoeren en lossen/afleveren (transport).

Lees meer

FOOX | Hoofdkantoor

Voor het hoofdkantoor in Veenendaal zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Junior Online Contentmedewerker (max 16 uur per week)

Je wordt begeleid door, en werkt samen met, ervaren medewerkers; je wordt betrokken bij allerlei werkzaamheden, maar bent voornamelijk bezig met je eigen project: In samenwerking met collega's ga jij digitale content aan onze producten toevoegen om de vindbaarheid van onze producten op het internet te vergroten; je voegt de omschrijvingen toe aan de producten in onze webwinkel.

Lees meer

FOOX | Zuid-Nederland BV

Voor de afdeling Logistiek op onze vestiging in Venlo zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega:

Oproepkracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan picken, packen en sorteren van orders; laden, lossen en controleren en inruimen van goederen. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden.

Lees meer

FOOX | Zuid Nederland BV

Voor onze vestiging Zuid-Nederland in Venlo zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega's die open staan voor een uitdaging:

Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pre.

Lees meer

FOOX | West BV

Voor de afdeling Verkoop Binnendienst op onze vestiging in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige stagiair:

Stage Verkoop Binnendienst (BOL / BBL)

Je wordt begeleid door, en werkt samen met, ervaren medewerkers; wordt betrokken bij allerlei werkzaamheden, maar er bestaan ook eigen projecten waarmee je je kan bezig houden. Verder werk je mee op de afdeling Verkoop Binnendienst. Je bent daarnaast bezig met een stukje Cross Selling en Up Selling.

Lees meer

FOOX | West BV

Zoek je vakantiewerk? Of werk je liever als oproepkracht? Voor onze vestiging in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega:

Oproepkracht / Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pré.

Lees meer

FOOX | Bergsma Franeker BV

Voor onze vestiging in Franeker zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Oproep / Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pre.

Lees meer

FOOX

Voor verschillende afdelingen op onze FOOX vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige stagiair(e)s die open staan voor een uitdaging:

Stagiair(e) (ft/pt)

Zoek je een leuke en leerzame meewerkstage of ben je op zoek naar een stageplek om af te studeren? Dan is FOOX Groothandelsorganisatie hét bedrijf waar jij naar op zoek bent.

Lees meer

Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux