Hooisma

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Bier

Drankenhandel Hooisma is een betrouwbare en flexibele partner voor horecabedrijven. Café's, restaurants, theaters, hotels, bedrijfskantines, sportvereniging en bioscopen behoren tot de klanten van Hooisma. Bier is belangrijk voor elke horeca-onderneming. Ongeveer 75% van de Nederlandse mannen drinkt dit heerlijke nat. Drankenhandel Hooisma levert ruim 50 jaar bier.

Hoeveel glazen haalt u uit een fust? Welke speciaalbieren wilt u aanbieden? Wat kunt u doen om meer te verkopen? Met zulke vragen kunnen wij u helpen. In samenwerking met de Grolsch Horeca Academie en Lenting & Partners worden diverse opleidingen georganiseerd. Tegen geringe kosten wordt een zeer praktijkgerichte- en interactieve cursus gegeven. Door middel van een scan kan gekozen worden uit een Vakmanschapstraining voor de medewerkers en een Actief Ondernemersschaps Training voor de eigenaren van een horecabedrijf. Voor degenen die echt verder willen bouwen aan een professioneel horecabedrijf is de Grolsch Academie een goede keuze.

Speciaalbieren worden steeds populairder: Witbieren, weizeners en radlers van Brand, Hertog Jan of Grolsch, Bock- en andere seizoensbieren, abdijbieren en bieren van minder bekende aanbieders zoals Corsendonk, Franziskaner of La Trappe behoren tot het assortiment van Drankenhandel Hooisma. Interesse? Neem snel contact met ons op.
Brand Bier
Heineken
Coca Cola
Depa
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Numatic
Grolsch
Red Bull
Skjinner
Spa Water
Vrumona
United Softdrinks
UCC Coffee Benelux